Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Maiju, Maijun Hoitolasta.

Kosmetologi, Yrittäjä, Käsityöläinen, Jalkahoitaja, Merkonomi, Keittiöihminen, Sisustaja, Laukkufriikki, Luonnon- ja eläintenystävä sekä äiti ovat sanoja, jotka kuvaavat minua.

Nuorena opiskelin keittiöalalle, muutin Helsinkiin, tein töitä mm. kahviloissa ja se oli ihan kivaa. Ihana kiva ei kuitenkaan riittänyt. Päädyin  opiskelemaan Pasilaan Suomen Liikemiesten Kauppaoppilaitokseen ja valmistuin merkonomiksi. Kokeilin kaikkea: toimistotöitä, IT-tukena työskentelyä, pankkialaa, kansallisteatteria... lista on loputon :)

Tuntui, etten silti löytänyt omaa alaani. Kunnes pikkuhiljaa ajatus kirkastui: Haluan kosmetologiksi!

Niinpä pääsin Töölöön, Suomen kosmetologikouluun. Ala tuntui heti hyvältä ja kotoisalta. Hyppäys kauneuden maailmaan oli kuin harppaus hattaraan - niin kivalta se tuntui. Kiireiselle bisnesmaailmalle oli helppo sanoa hyvästit! Olin niin innoissani alasta, että ensimmäisen yrityksen perustin jo opiskeluaikana Espooseen, se oli hullunrohkeaa, mutta opetti paljon. Yrityksen kariuduttua tein Helsingin keskustassa rakennekynsiä kyllästymiseen asti. Siirryin Lauttasaareen spa-hoitolaan ihanien uudenlaisten aromaterapiatuotteiden pariin. Mukavasta työstäni lähdin rakkauden perässä Kouvolaan, johon perustin välittömästi yrityksen, samaan tilaan, jossa ystäväni toimi parturi-kampaajana. Aikaa kului ja elämässä tapahtui muutoksia. Lapsi, avioliitto, muutto Voikkaalle - kotiin.

Eipä mennyt aikaakaan kun avasin Voikkaalle yrityksen, kylläkin kovan miettimisen jälkeen.

Mutta tässä sitä nyt ollaan! Riski kannatti ottaa. Nautin työstäni, rakastan asiakkaitani, tyytyväinen asiakas ja onnistunut hoito ovat parasta palautetta mitä työstään voi saada.

Työni kosmetologiyrittäjä on monipuolista ja haastavaa. Olen monesti myös psykologi, terapeutti ja kuuntelija. Silti tai ehkäpä juuri sen vuoksi työni on myös todella antoisaa.

Vita Liberata

Vita Liberata suihkurusketus antaa kauniin ja tasaisen rusketuksenVita Liberata suihkurusketus antaa kauniin ja tasaisen rusketuksen

 

 

Ylellinen rusketus. Helppo, luonnollinen ja täydellinen sävy. Hanki rusketus jo tänään

 

 

Denova Pro

Edulliset ja laadukkaat Denova Pro- tuotteet löydät myymälästämmeEdulliset ja laadukkaat Denova Pro- tuotteet löydät myymälästämme

 

Korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde.

 

Gerard´s

Gerard´s - kokonaisvaltaista hyvinvointia jo vuodesta 1970Gerard´s - kokonaisvaltaista hyvinvointia jo vuodesta 1970

 

Italialainen luonnon parhaimpiin raaka- aineisiin perustuva korkeatasoinen ammattikosmetiikkasarja